Slagerij Mieras

Slagerij Mieras

Worstmakerij

Proef de smaak van vleeswaren uit eigen streek

Wij zijn een ambachtelijk bedrijf en maken de meeste producten dan ook zelf in eigen worstmakerij. Veel van onze producten worden nog op ouderwetse wijze gemaakt aan de hand van de originele recepten. Deze authentieke wijze van worst maken zorgt voor een heerlijke smaak en een ambachtelijke uitstraling. Tevens wordt enkel vlees gebruikt dat afkomstig is van dieren die in eigen huis zijn geslacht. Hierdoor kunnen wij een constante kwaliteit garanderen.

Lees meer


 PURE

Lekker en verantwoord gaan heel goed samen. Dat bewijzen wij met het Pure logo. Het sluit naadloos aan op de trend van de bewuste consument. Producten met het Pure logo zijn vrij van MSG en fosfaten en bevatten geen declarabele allergenen, waardoor de producten hun eigen unieke smaak houden.

Zout

Per dag is het maximum voor een volwassene 6 gram, maar voor iedereen is het gezond om minder zout binnen te krijgen.
(80% van het zout dat we binnenkrijgen zit al in eten en drinken. De overige 20% voegen we toe bij het koken of aan tafel.) Daarom zijn wij overgeschakeld naar een zoutvervanger waarmee wij 35% tot 50% minder natrium (zout) verwerken in onze eigengemaakte producten. Zoals u van ons gewend bent, zijn wij altijd met smaakvolle en mooie producten bezig. Daarnaast zorgen wij dat u als consument de gezonde en verantwoorde producten krijgt welke u verdient.

Allergeenvrij

Veel voorkomende allergieën zijn reacties op melk, ei, vis, schaaldieren, noten, pinda, soja of sesamzaad. Daarom bevatten onze Pure producten geen declarabele allergenen

Afbeelding

Toppers

Beenham • Runderrookvlees • Gegrilde kipfilet • Boterhamworst • Gegrild Zeeuws spek • Boerenleverworst • Rauwe ham • Grillworst